top of page

Museumnacht Stedelijk Museum

MUSEUMNACHT

5 NOV - 6 NOV 2016

‘Alles moet anders, alles moet in beweging’, riep kunstenaar Jean Tinguely. In die geest staat de Museumnacht in het Stedelijk in het kader van experiment, fantasie en toekomstdromen. Neem een duik naar de bodem van ‘de badkuip’ en ervaar licht, geluid, beweging en machinespektakel. Laat je inspireren door een nieuwe generatie vormgevers en droom hardop mee over een betere wereld.

OUSIA

Geïnspireerd door het werk van kunstenaar Jean Tinguely veroveren Amsterdammers Heleen Blanken en Beesmunt Soundsystem de bodem van de badkuip. Dreigende geluiden, een verstild object en een schimmenspel in een apocalyptisch ogende lege ruimte. De tijd lijkt stil te staan. In de verte klinkt muziek. Een reis door de tunnel voert je naar het paradijs waar we dansen en feesten totdat we erbij neervallen. Tijd: 19.00 - 02.00 uur

- See more at: http://www.stedelijk.nl/agenda/events/museumnacht#sthash.gAZXjBvW.dpuf


Recent Posts
Archive
bottom of page